• 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού (250γρ. η κάθε μία)
  • 300 γρ. λάχανο λευκό
  • 100 γρ. καρότο
  • 20 γρ. σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 40 ml μηλόξυδο
  • 40 ml λευκό κρασί
  • 200 ml ζωμό κότας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
1. Λαδώνετε τις χοιρινές μπριζόλες και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τις βάζετε στο γκριλ για 20 λεπτά.
2. Καθαρίζετε το λάχανο και τα καρότα και τα ψιλοκόβετε.
3. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε σε μία κατσαρόλα. Τα σβήνετε με το ξύδι και το κρασί και προσθέτετε το ζωμό.
4. Αφού τα υλικά πάρουν βράση, ρίχνετε το λάχανο και το καρότο, τα μαγειρεύετε για 10 λεπτά.
5. Στο τέλος, ρίχνετε το σέλινο και λίγο αλάτι και πιπέρι.