Πραγματικά ένα εύκολο φαγητό που δεν θα σας πάρει πολύ ώρα για να το ετοιμάσετε!!!
Υλικά – 4 Άτομα
3 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1kg Μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κοφτή κουταλιά πάπρικα καυτερή
2 σκελίδες σκόρδο
5 μικρές πατάτες ή 2 μεγάλες
500 gr μανιτάρια λευκά μικρά
1 φλ. ψιλοκομμένο ντοματάκι
1 κλαδάκι ματζουράνας
1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι (όσο θέλουμε)
200 gr γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση συνταγής
Σοτάρουμε σε πλατιά κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να ροδίσει. Ρίχνουμε την πάπρικα, το σκόρδο, τις πατάτες, τα μανιτάρια ολόκληρα, την πιπεριά, το ντοματάκι, το κλαδάκι ματζουράνας, το κύμινο και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να τα καλύψει και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου μέχρι να μείνει μία πηχτή σάλτσα… Μόλις μαλακώσει το κρέας το κατεβάζουμε από την φωτιά και το πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με το γιαούρτι ξεχωριστά…
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!