Ακόμα μία εύκολη συνταγή γρήγορη και οικονομική είναι στα χέρια σας…
Υλικά
• 5 αυγά
• 5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
• ½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
• 50 γρ. φέτα
• 40 γρ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
• ⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για 3 άτομα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.
Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
TIP – Για να ξεφλουδίσετε εύκολα τις ντομάτες σας μπορείτε να τις βράσετε λίγο…
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά, και το σερβίρουμε. Καλή σας επιτυχία!!! |