Υλικά για τη γέμιση
(μέτριο ταψί)
1 κιλό μανιτάρια
½ κιλό τυρί γκούντα
4 αυγά
κρέμα γάλακτος
7 φέτες ζαμπόν
4 κουταλιές σούπας βούτυρο
λίγο πιπέρι
αλάτι
1 πακέτο έτοιμο φύλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τα στραγγίζουμε και τα σοτάρουμε με το βούτυρο. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τα αυγά, το κομμένο ζαμπόν, το πιπέρι, το αλάτι και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Στρώνουμε το μείγμα ανάμεσα στα φύλλα και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.