Υλικά
1/2 κιλό κιμά
1/3 κούπας κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
1/4 κούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1/4 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
200γρ. φέτα τριμμένη 1/2 κούπα ρύζι καρολίνα βρασμένo
Αλάτι
πιπέρι
1/2 κουταλάκι μπαχάρι
2 αυγά
1 κούπα φρυγανιά
λίγο αλεύρι
Εκτέλεση Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να δέσουν καλά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν. Σε ένα πιάτο αδειάζουμε τη φρυγανιά και σε άλλο το αλεύρι. Βάζουμε διαδοχικά το κάθε μπαλάκι από το αλεύρι στη φρυγανιά να παναριστεί. Αφήνουμε στο ψυγείο τα κεφτεδάκια για ακόμη 10 λεπτά. Ζεσταίνουμε λάδι και τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.