Υλικά
1 κύβο μαγιά
μισό κουτάλι γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι σούπας ζάχαρη
1,5 λίτρο χλιαρό νερό
αλεύρι όσο σηκώσει για να γίνει χυλός αραιός
Τρόπος παρασκευής
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αφήνουμε το χηλό μέχρι να φουσκώσει.
Έπειτα παίρνουμε μια κουτάλα και την ρίχνουμε μέσα σε ζεστό τηγάνι.
Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά τη γυρίζουμε και πολύ λίγο από την άλλη.
Στο τέλος αλείφουμε με βιτάμ και σερβίρουμε με αλάτι ή μερέντα ή με οτιδήποτε αλμυρό η γλυκό συνδυασμό θέλετε.