ΥΛΙΚΑ
1 μπαλάκι προζύμι βάρους 250 γρ.
750 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
5 κουταλιές μέλι
μια πρέζα αλάτι
1 ποτήρι νερό
λευκό σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aνοίγουμε σαν ηφαίστειο το αλεύρι ολικής αλέσεως και βάζουμε μέσα το προζύμι, το μέλι, το αλάτι, το νερό και ζυμώνουμε.
Aφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για 2 ώρες σε ζεστό μέρος.
Διορθώνουμε με λίγο αλεύρι και 2 κουταλιές μέλι που έχουμε διαλύσει σε χλιαρό νερό.
Tο αφήνουμε να ηρεμήσει και ψήνουμε σε λαδωμένο τηγάνι, περιχύνοντας με μέλι και πασπαλίζοντας με λευκό σουσάμι. To ψήσιμο διαρκεί περίπου τρία τέταρτα της ώρας.