Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στη βάση ενός μεγάλου τηγανιού.
Σοτάρουμε λίγο λίγο το σπανάκι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Στο τέλος θα προσθέσουμε για να σοταριστούν και τα ντοματάκια.
Σκουπίζουμε καλά το τηγάνι μας και ξεκινάμε με τον σολομό.
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το σολομό.
Ξεκινάμε να σοτάρουμε το σολομό από τη μεριά της πέτσας και όταν πάρει καλό χρώμα και γίνει τραγανή γυρνάμε από την άλλη μεριά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα
Σβήνουμε με λίγο λεμόνι και μια ιδέα μέλι
Σε ένα πιάτο βάζουμε τα λαχανικά μας ανακατεμένα με λίγο αλατοπίπερο. Πάνω τους βάζουμε το σολομό και σερβίρουμε με τη σάλτσα και λίγα σπασμένα φουντούκια από πάνω.
Πηγή: megatv.com