450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
Ρίχνουμε το μείγμα σε πυράντοχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα
Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.