Ο κορμός σοκολάτας είναι ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό που πραγματικά το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Πάμε να το ετοιμάσουμε…
Δυσκολία: Μικρή
Είδος: Γλυκά
Υλικά:
- 1/2 βιτάμ σοφτ
- 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου
- 3 κουτ. σούπας κακάο
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο καλά, μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. (ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ) 🙂
TIPS
Αφήνουμε λίγο έξω το Βιτάμ να πάρει θερμοκρασία
Προσθέτουμε στο μείγμα μας λίγο κονιάκ ή grand marnier
Καλύτερο σχήμα… τοποθετήστε τον μαζί με το αλουμινόχαρτο σε φόρμα μιας χρήσης ή σιλικόνης.
Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.
Σερβίρεται κρύο.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!